sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Koruja Mondeenin mieleen

Korjaamon joulumarkkinoilla vuoden lopulla vierailtuani totesin tarjolla olevan useammankin myyntipöydän edestä koruja. Kuitenkin useiden joukossa vain yksi kiinnitti huomioni ja sai esteettisen hyväksyntäni, oikeammin sanottuna täyden ihastukseni. Tämä on harvinaista, sillä korumakuni on melko vaativa, ja näen todella harvoin (jos koskaan) inspiroivia koruja, vaikka korutarjonta on nykyisin todella laaja. Koruissa arvostan laadukkuutta, kiinnostavien ja aitojen materiaalin käyttöä sekä tyylikästä vintage-henkeä.

Ihastukseni herättäneen myyntipöydän takana olivat Miia Magia ja Fine Van Brooklin. Ihastuttavien nimien käsissä syntyy kauniita, persoonallisia ja modernin tyylikkäällä tavalla vintage-henkisiä koruja. Miia Magian korut ovat ihanan yksinkertaisia idealtaan ja hivenen fetissihenkisiä kaulapantoineen. Materiaalina on vetoketjujen lisäksi esimerkiksi peilinpalaset discopallo-hengessä, pakko arvostaa!

 (Kuva: http://miiamagia.com/img/design/611.jpg)

Fine Van Brooklin, Mika Waltarin romaanihahmolta nimensä lainannut korujen valmistaja taas ammentaa 1900-luvun alun art nouveausta 1920-luvun art decoon, käyttäen materiaalinaan perinteisemmin kiviä. Fine Van Brooklinin korut ovat hengästyttävän kauniita, väriharmonioiltaan täydellisiä ja hyvällä tavalla vanhoja aikoja henkiviä, kuitenkin kiinni tässä päivässä.

(Kuva: http://img0.etsystatic.com/000/0/6405631/il_570xN.332090212.jpg)

(Kuva: http://img2.etsystatic.com/004/0/6405631/il_570xN.385581134_onx8.jpg)


Jutun alussa olevien linkkien takana on lisätietoa näistä mainioista korunvalmistajista.

4 kommenttia:

  1. Upeita koruja! Etenkin nuo vanhaa aikaa henkivät Fine van Brooklin-korut veivät heti sydämeni. :)

    VastaaPoista
  2. Ihastuin täysin Fine van Brooklynin koruihin! Varsinkin ylempi näyttää juuri minulle luodulta (olen samanlainen kuin sinä, en koruihmisiä juurikaan). Ja pakko ihastella diskopallo-kaulapantaa! Kerrassaan upea!

    VastaaPoista